Brezplačna telefonska številka 080 26 29
Pozdravljeni v spletni trgovini PCplus!

VIEWSONIC VBS200-A ViewBoard Box Cortex A55 / 4GB 16GB Android whiteboard interaktivni zaslon mini računalnik

Naša koda: 145500   

Bodite prvi in ocenite ta artikel

VIEWSONIC VBS200-A ViewBoard Box Android whiteboard interaktivni zaslon mini računalnik Izboljšana storilnost z obsežno zbirko aplikacij myViewBoard Preoblikujte katero koli združljivo napravo...
Procesor: Quad-Core ARM Cortex-A55
Pomnilnik: 4GB
Trdi disk: 16GB
VIEWSONIC

Zaloga: Manj kot 5 kosov

Cena: 701,37 €

Cena velja za artikle na zalogi. Ob novi dobavi se lahko cena spremeni.

Izdelke na zalogi v našem skladišču vam bomo odposlali v istem delovnem dnevu, če je naročilo oddano do 14:00. Če izdelek ni na zalogi nas lahko o dobavnem roku povprašate na info@pcplus.si ali preko brezplačne številke 080 2629.

 

Vprašaj nas o artiklu

 
 

Opis artikla

Podrobnosti

VIEWSONIC VBS200-A ViewBoard Box Android whiteboard interaktivni zaslon mini računalnik

Izboljšana storilnost z obsežno zbirko aplikacij myViewBoard
Preoblikujte katero koli združljivo napravo v popolno digitalni oder
Obsežne zmogljivosti skupne rabe vsebine z myViewBoard Display in ViewBoard Cast
Brezhibno napajanje prek PoE (Power over Ethernet)

ViewSonic ViewBoard VBS200-A spremeni kateri koli monitor, predstavitveni zaslon ali projektor v popolno digitalni oder. Opremljen z zmogljivim štirijedrnim procesorjem, ki podaljša življenjsko dobo vaše strojne opreme, ViewBoard Box vsebuje tudi odlično zbirko aplikacij myViewBoard za vse vaše predstavitve, sodelovanje, produktivnost in zabavne potrebe, kar zagotavlja bolj interaktivna srečanja in lekcije. ViewBoard Box, ki ga poganja PoE in se ponaša z velikimi možnostmi povezljivosti, vodjem IT omogoča enostavno nastavitev sistema za oddaljeno upravljanje za vse združljive naprave, ne glede na to, kje se nahajajo, ne glede na čas dneva.

Povečajte učenje in angažiranost pri predstavitvi
Preoblikujte združljiv zaslon v zmogljiv in interaktiven digitalni oder za vse svoje potrebe po produktivnosti, komunikaciji in zabavi. Z dostopom do zbirke myViewBoard Suite v znanem okolju operacijskega sistema Android lahko delite vsebino, predvajate večpredstavnostne datoteke, predstavite svoje zamisli ali upravljate oddaljene naprave.

Popoln nadzor povsod
Uporabite ViewBoard Box skupaj z intuitivno programsko opremo myViewBoard Manager prek ukaza RS232 za oddajanje prilagojenih sporočil, načrtovanje operacij naprave ter zbiranje poročil o podatkih in meritev na vseh povezanih zaslonih*. Z vgrajenim omrežjem Wi-Fi 6 lahko izkusite hitrejši daljinski nadzor nad več zasloni, ne glede na to, ali gre za interaktivne ploske zaslone, projektorje ali monitorje, tudi če te naprave niso opremljene z operacijskim sistemom. *Izbrane funkcije so na voljo samo z licenco naprednega upravitelja.

Hitra skupna raba vsebine za več udeležencev
Hkrati predvajajte do štiri naprave z uporabo rešitve Viewboard Cast, ki je vgrajena v Viewboard. S svojimi zmogljivostmi razdeljenega, razširjenega in združenega zaslona so predstavitelji opremljeni z vrsto novih mož nosti skupne rabe, ne glede na napravo.

Priročna skupna raba zaslona v brskalniku
Dajte zaslon v skupno rabo z zaslonom myViewBoard brez zapletenih nastavitev. Ta storitev predvajanja v brskalniku podpira takojšnjo skupno rabo iz združljivih naprav brez dodatnih kablov ali vnaprej prenesenih aplikacij.

Poenostavite svojo napravo v popolno rešitev za predstavitve
Ponuja več možnosti povezljivosti, ViewBoard Box se podvoji kot zvezdišče za povezovanje združljivih zunanjih naprav in prikaznih naprav. Razširite možnosti nadzora in narišite predstavitev ali dodajte opombe v realnem času, hkrati pa jo prikažite na drugem zaslonu.

Resnično brezžična izkušnja
Viewboard Box, ki se napaja prek standardnega IEEE 802.3af PoE (Power over Ethernet), odpravlja potrebo po ločenem napajanju, tako da so prostori brez nereda. Preprosto priključite, da uživate v hitrejših hitrostih interneta in hkrati napajate polje Viewboard.

Performance takoj iz Viewboard BOXa
Dajte zaslonu novo življenje z zmogljivim štirijedrnim procesorjem Viewboard Box in nadgrajenim pomnilnikom. Opremljen z USB-C in Micro SD priključkom, VBS200-A sorts ponuja stabilno in gladko pretakanje večpredstavnostnih vsebin na vseh združljivih zaslonih in napravah.

 

 

 

 

Specifikacije artikla

Specifikacije artikla

Proizvajalec: VIEWSONIC
Proizvajalčeva koda VBS200-A
EAN koda: 766907019469
Procesor: Quad-Core ARM Cortex-A55
Pomnilnik: 4GB
Trdi disk: 16GB
Mrežna kartica: PoE RJ45
Brezžična mrežna oprema: Wi-Fi 6 2T2R (IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax) / Bluetooth 5.2
Priključki:

Vhod:
HDMI: 1,4x1 (1920x1080@60Hz)

Izhod:
HDMI: 2.0x1 (4K@60Hz)MiniDP: 1.2x1 (2K@60Hz)
RS232: x1 Zvok: x1

LAN
RJ45: x1

USB
Tip A: 2.0x1, 3.0x1 Tip C:2.0x1

Reža za kartico micro SD 1x

Napajalnik: Napetost: 100 - 240V Poraba: 17W (max)
Operacijski sistem: Android 11
Dodatno:

Paketna programska oprema
Zbirka myViewBoard (tabla, zaslon, upravitelj, zapis, v živo), upravitelj signalizacije, Revel Digital, vCastReceiver, EAirplay, Ccast, brskalnik Firefox, zbirka Office

Vsebina paketa: Napajalnik; Kabel HDMI (1,8 metra); RS232 adapter
Garancija: 12 mesecev
Barva: črna

Ocene

Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Artikli iz trenutne skupine